måndag 22 september 2008

Min underbara födelsedag

TACK alla ni för era gratulationer, jag har nog aldrig blivit grattad av så många förr :-)

Eftersom pojkarna är så små bestämde vi oss för att ses kl 12:00 och äta en lunch så jag gjorde det lätt för mig med en lasagne. Vilken skillnad det är på köttfärs och köttfärs. Farmor och Farfar köpte för bara lite sedan hela 80 kg kött från en gård och vi fick lite kött av dom, det märks en enorm skilland på kött från affären och detta mums... så smakrikt.
Till detta gjorde jag en sallad














Ruccola
Ärtskott
Gul paprika
Rödlök
Plommon tomater
Gurka
Fetaost
Avocado
Vattenmelon
Pinjenötter
En dressing på lika delar olivolja och äppelcidervinäger, basilika, salt och peppar.

Väldigt fräsch och läcker.

Titta Farmor kan göra fina paket hon oxå :-)















Vad var det då i...














Ett par Ecco, Gore-Tex skor titta vad fina!! Det har jag önskat mig länge. De är vattentäta och ändå lätta och ser ut som en tuff gymnastiksko men är bra för en förälder och hundägare som är ute i alla väder!!! Till dessa fick jag ett par ullestrumpor så jag kan hålla fötterna extra varma och sköna :-)

Utöver detta fick jag ett paket TILL snacka om lyxigt ;-)





















Den fina ljusstaket från Norrgården, det är min älskling som tagit bilden och är så stolt över den :-) Han tänker faktiskt på min blogg när han fotar haha det här med att blogga påverkar hela familjen :-)

Efter allt firande och en härligt promenad i det strålande solskenet gick jag ut och tog ett krafttag i trädgården, klippte ner rabarberana, resten av pionerna och rensade en hel del ogräs så nu är det inte mkt kvar att fixa med inför vintervilan

Och så äntligen kunde jag höstpynta lite...






6 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Hej Linda!

Vilken mysig födelsedag du har haft. Och vad fina saker du fick också. Måste skaffa mig höstskor jag också... kanske nästa månad då eftersom jag är så fattig ;) Det är så himla mycket man behöver bara när man varit gravid o mammaledig osv. Tar aldrig slut. Jättefin ljusstake också!

Ha en skön dag!

Kram Jenny

Ann-Charlotte sa...

Grattis Grattis! Vilka härliga grejor som du har fått. Jag håller med dig om det där med kött. Vi köper alltid vårt griskött från en gård i Dala Järna. Det blir värdens godaste julskinka det kan jag låva ;0)
Kramisar
Ann-Charlotte

NICOLINAS BONING sa...

Snygga och sköna skor...tur att du fick såna i present för dom kostar ju en liten slant;-)
Din ursnygga ljusstake är jag avis på,men nu vet jag ju vart den finns att få tag på... så det får bli min alldeles egen present till mig själv när jag fyller år i nästa månad:-)
Kramar/Birgitta

Lime sa...

Grattis lite så här i efterskott :-)

önskar en annan Jungfru

MiaMaria sa...

Hej!

Men så underbara gåvor du fick på din dag!!!!

HA´en bra vecka!
MiaMaria

Ullis/Leva på landet sa...

Jättebra idé med mat istället för all fika som det blir. Jätte snygga skor, skulle passa mig utmärkt. Härligt med en massa kött som man vet var det kommer ifrån.

Kram Ullis