fredag 5 september 2008

sssspännande

Idag kommer arkitekten med justerade ritningar är såååå spänd på resultatet!! :-) Ha det gött i regnet. Idag blir det nog en sväng med farmor o farfar till ett ställe här som håller på med byggnadsvård ska bli spännande och se vad de har att erbjuda

8 kommentarer:

Ann-Catrin / finthemma sa...

Oj då... ja det låter verkligen spännande..
Alltid roligt när man är i är planeringsfasen...
Aproppå du var intresserad av träget som jag visade på bilden..
vet du jag tror faktiskt det skulle bli jättedyrt med frakt för detr är rätt så tungt och gediget.. har inte riktigt bestämt vad jag ska ta för det men jag tror runt 150-175 kr.. det är så gammalt och fint.

men som sagt blir nog dyrt att skicka

Kram och lycka till idag!

Ann-Catrin

Ann-Catrin / finthemma sa...

..hmm där slant jag med tangenterna.. "träget"...
nej TRÅGET var det ocj inget annat!

Huset på landet sa...

Ska ni bygga om? Har ju inte varit riktigt med här från början...Spännande! Så roligt med så många loppisar i närheten, men man blir nog lite sur då man inte gör något fynd! Men ena dagen inget, nästa dag väntar storfyndet!

Ullis/Leva på landet sa...

Låter så spännande och kul. Ska bli kul att se hur det blir. Fina saker du hittade på Tulavippan. Det var ett tag sedan jag var där nu.

Ha en riktigt skön helg!
Kram Ullis

Under en vind sa...

Vad spännande!!

Ha en skön helg!

Kram!

Lime sa...

Kikar in för att önska dig en trevlig helg.

Kul det där med att ni anlitat arkitekt. Jag är också lite sugen på att anlita någon för att rita ett projekt som finns i mitt huvud.

Hoppas du blev nöjd med deras resultat/förslag.

Ha dé!

Anonym sa...

Hej! Har nyss hittat hit. Bor i närheten. Gick förbi häromdagen gud va´fint ni fått med staket och super fina grindar..vill oxå ha. Gården har blivit mycket större. Nu får ni lätt plats med en utbyggnad, det blir säkert jätte fint. Blev nyfiken på vad det är för byggnadsvård ni ska besöka,då vi oxå håller på att renovera ett hus från 1800-talet och ständigt är på jakt efter div. grejer. Kram M.

Mrs W sa...

Hej Anonym!! Tack vad glad jag blir över att du tycker det har blivit fint :-) Ja det fanns massor av potential dolt bakom ladan och det gamla uthuset hela 400 kvm tomt till :-). Brevid Matjes Emilgård finns en det tydligen en herre som har en massa gamla saker, vad exakt vet jag inte vi hann inte dit idag men tänkte att det kunde vara roligt att kolla upp.