tisdag 15 juli 2008

Strutsar, bad och målning

Igår var vi till Västansjö och plockade jordgubbar, vi for omkring i 45 min o letade efter stället och det blev ett par varv runt i cirklar men till slut kom vi fram.

Vi plockade nästan 2 kilo o betalade bara 49 kr?? helt otroligt. Jag betalade ett par kronor mer för alla bubbar som Easton stoppade i sig medans han plockade :-)
När vi kom hem var det dags att rensaLika många slank ner här innan de nådde bordetIdag var vi iväg till Sahlins Struts. Easton ville visa Philip hur man matar Strutsarna så vi strosade runt där som vi gjort många gånger förr. Det var en stolt liten kille som gick fram till kassan och betalade för att få sin påse mat och han visade Philip noga hur man la på maten och hur man skulle hålla i spaden. Det var svårt att hålla sig för skratt.


Så här modiga var pappa och Easton


så här MODIG var pappas kusin Philip


och jag tänker bjuda på det här... så här modig var jag...


Strutsmatningen blandades med lek med grävskopan min lille byggare bob


Den här lille rackaren lyckades jag få bild


Och här är våran lille Wilson som alltid är så snäll och bara hänger med på ett hörn :-)

Jag fick tid för mig själv sedan när gänget åkte till Aqua Nova och då lyckades jag få tid att olja och grundmåla grinden nu är det bara själva målningen kvar... vad jag längtar tills jag får sätta upp dom :-)
Nej idag ska det bli tidigt i säng *gäsp*
Ha det gott allesammans :-)

BTW är det ngn som kan berätta vad jag gör för fel eftersom texten inte vill hamna där jag skriver in den?? Den flyttar sig till utsidan av bilderna ibland?? Tacksam för hjälp :-)

1 kommentar:

LoveinH sa...

Hej Hej!

Vilken mysig blogg du har. Jag kommer tillbaka!

Ha en fin kväll! MVH Hanna