torsdag 4 december 2008

Tankar

Den senaste tiden har jag snubblat över en hel del bloggar som har en helt annan inriktning än min. De funderar och ordar mkt kring livet och dess utmaningar, tankar och funderingar kring det mesta. När jag läser dessa bloggar så hittar jag in till mina egna tankar och funderingar men sen så fort jag lämnar är det liksom som bortblåst.
Jag har alltid varit en ganska djup och tänkande människa men just nu känns det som jag inte ens har kontakt med mitt inre.
Jag tycker det är trist för finns det ngt härligare än när man kommer till insikter? Ahha och ja hmmm och det värmer i bröstet eller ibland kan det iofs vara lite skrämmande oxå :-).

Efter förra meningen tog jag lite tid till eftertanke och jag undrar om det är så att jag inte tänker så mkt på allt för att jag inte har en aning om var jag står eller vill.

Det känns som jag har gått och blivit "bara" mamma...

Zov sött gott folk


8 kommentarer:

Hanna i Det stora grå huset sa...

Ja du Linda. Här har du en som funderar mycket. Ibland för mycket.
Så det här med inredningsbloggandet är helt perfekt tycker jag. Då stänger jag av tankarna lite och fokuserar på annat som är kul. "Bara" mamma, det tror jag inte att du är. Men att vara mamma, det är väl ändå det allra bästa. När de växt till sig blir det ju mer tid till annat. Fast jag menar ju inte att man ska utplåna sig själv heller. Vad vimsigt det här blev. Förstår du mig alls tro?! :)

Önskar dig en fin helg!
Kram Hanna

Anonym sa...

Oj vad berörd jag blev av det du skrev. Jag har varit "bara" mamma i mer än 14 år och jag tror att bristen på tänkandet beror dels på att du inte har tiden att "akademiskt" tänka och lösa världsproblemen med 2 små gryn men främst för att när man är mamma är man väldigt närvarande hela tiden, växer hela tiden och ser världen på ett annat sätt genom barnen och dess omgivnings ögon och det kanske inte finns samma behov att planerat tänka utan man är ju på en ständig resa där man finner sig själv. Hittade till din blogg idag och tycker den är mycket vacker. Jag älskar vackra saker. Jag vill gärna vara med i din tävling med bakmåtten men hittar inte hur jag kan maila till dig. Ska fortsätta att följa dina tanker för de berör mig.
Stort tack och ha mod Peace SoniaP

Anne sa...

Skulle gärna delta i din tävling, men hittade inte din e-postadress. Hjälp? :)

Anna Drott sa...

Tankarna om att vara "bara" mamma, kommer till en då och då. Men du ska se att ju större barnen blir, desto mer DU blir du igen :)

Håller med Hanna, det är skönt med inredningsbloggar. Då får man drömma sig bort ett tag!

Kram!

Mrs W sa...

Hej Anne jag ser att min adress försvunnit när jag gjorde om layouten ska fixa det. men skriv en kommentar i tävlings inlägget

Ullis/Leva på landet sa...

Man behöver tid till eftertanke lite då och då. Blir mycket om man bara kör på utan att tänka efter. Bara mamma är nog det bästa man kan vara. Har varit mamma i 15 år och det är det bästa somhänt mig. Sedan är man ju annat när man jobbar och så, men det är alltid barnen som är viktigast.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

anne sa...

Att vara mamma är allt annat än bara! Det är det bästa jag är. Sen är jag en massa annat också, men mitt mödraskap är det inget som kan ersätta eller slå.

När barnen är små då måste man ju vara så närvarande i nuet, nästan så att man nästan missar det. Så har iaf jag upplevt det när jag ser foton på barnen när de var små. Jag kan nästan fråga mig själv var jag var, såg jag hur ljuvliga och underbara de var, eler bestod livet av blöjbyten, mellanmål, sova, ute till lekparken? Svaret på det är väl ja, och jag får väl se det fantastiska i att jag var med dem hela tiden och kunde göra allt detta.

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品