tisdag 9 december 2008

Rör inte min dator!!

Ja ni det känns lite konstigt att det nu mer blir krig om datorn då min käre man bestämt sig för att blogga.
Som i morse då tänkte jag kasta iväg ett inlägg men nehä där satt så klart en stoppstock vid datorn med ett smile på läpparna och gjorde sitt andra inlägg.
I början innan man kommit in i hur allt fungerar så tar det ju lite tid :-) och tålamod är inte min dygd heheh.
Nej skämt o sidor det är roligt att han börjat om han nu tycker det är kul men ni skulle veta vad han står och tjatar nu framför mig... Nu måste jag ha en egen dator och nu behöver jag det här och det där... bla bla bla :-)

Han struttar runt som en stolt tupp här hemma nu!! men jag tycker det ska bli roligt att få hans perspektiv på saker här hemma... gulp kommer själv hamna under luppen tror jag :-) heheh

Jag mår bättre efter operationen, har tagit det lugnt här hemma i och Mr W har hjälpt mig och tagit hand om grabbarna helt Tack min käre man för att du hjälper mig!

Idag känner jag verkligen för att se ngt annat än insidan av Torpet... skulle inte sitta fel med en loppistur som jag inte hunnit med på evigheter

2 kommentarer:

Anna Drott sa...

Aj då, har du opererat dig!? Hur har jag kunnat missa det? Hoppas du mår bra!

Det där med en bloggande man vet jag hur det är. Efter mycket tjatande från vänner så började han blogga, å verkar också gilla det. Med tanke på hur mycket han sitter vid datorn nu ;)

Kram!

Petra C sa...

Åh, vad jag känner igen det där med att "slåss" om datorn.