lördag 6 december 2008

...illa

Jag var sjuk för ett litet tag sedan, jag tror det var en lättare sväng av magsjukan... nu lika plötsligt som då känner jag en molnande värk nästan som mensvärk på exakt samma ställe och vis som då...illamående... Vet ni om det är vanligt att man blir magsjuk igen så snart inpå??
Jag hoppas innerligt att det går över...

7 kommentarer:

Anonym sa...

gravid?

Millas hem sa...

Trodde precis som du för ett tag sedan att jag fått magsjukan, men det var bara jag som blev dålig. Fick ont igen...läkaren misstänker gallan! Ska iväg på röntgen, hur kul är det?!
Hoppas att du snart känner dig bättre!
Kram

Härligheter enligt Erika sa...

Det ska nog gå över...
Färg och form gör att man tycker att det är så mycket roligare. Jag ska definitivt anmäla mig... :)
Erika

Lallis - liv och leverne sa...

Usch då, hoppas verkligen att det går över, gumman!
kram

Lady Stalker sa...

Gravid är det första jag tänker ... Men det har du förstås koll på?! :-)

Krya på dig!

Beas barnslikheter sa...

Hoppas du klarat dig! Gulp!

Jag blev smånervös när jag fick reda på att sonens kompis blivit dålig på dagis i torsdags när jag hämtade honom. Ujuj...och när sedan dottern säger "Mamma jag har så ont i maaagen" vid nattningen då tänkte jag...nu är det KÖRT!

Men...peppar, peppar...hittills har de hållit sig friska.

Ha en underbar andra advent!

Kram Bea

In my house sa...

Hej hej.... Ååååååå, vad jag blev glad över din kommentar idag... hos mig,,, ang den "anonyma" som skrev hos mig... Usch,,, hon skrev flera gånger sen,,, så jag tog bort inlägget =( Som du skrev så antar jag att de ä någon av döttrarna, som bodde här innan... MEN,,, fotona som jag visade,,, är våra, som vi fick av Mäklaren,,, och några ha jag tagit själv.... Hmmm,,, Grrr! blir irreterad,,, ingen annan "utomstående" skulle ju brytt sig,,, pinsamt för henne,,, plus att jag har "live feed traffic" längst ner på sidan,,, så jag ser ju lite info,, där om man ä anonym.... jaja,,, blev iallafall glad för din kommentar,,, kändes som att du stod upp för mig lite =) =) så de blev inga före, efter och renoveringsbilder idag, som ja hade lovat,,, tappade liksom helt lusten.... Sen så har själva BLOGGER sidan vatt seg och krabbat idag... Men trist,,, att lova nåt som jag inte håller....

Jaja, massa svammel,,, men ville bara tacka....

Kram josse