onsdag 20 augusti 2008

Målerijunta

Efter en massa protester fick Easton åka till dagis i bara blöjan... orkar verkligen inte hålla på att kriga och slita längre... kändes lite pinsamt när jag klev in och skulle lämna men jag hoppas han fattar att det inte lönar sig att hålla på! synd att det inte var lite kallare bara så han hade känt av det lite mer... hoppas nu inte han tyckte det var kul och gör så flera ggr för att få åka utan byxor...

Jag har en vännina som nyss fått barn men som när vi är där pratat om allt hon vill måla osv och det har alltid legat på framtiden så nu när vi var där senast sa jag till henne att ok nu gör vi så här. På Tisdag kväll får gubbarna köra hit ngt av allt det du vill måla så gör vi det tillsammans hemma hos mig på vår altan. Jag tycker det var ett perfekt drag för att motivera varandra och faktiskt få ngt gjort... så idag ska hon måla lillan gustavianska säng och deras 2 pottskåp och jag tänkte skrapa färdigt skåpet och kanske tom hinna med att slipa sen ni är det dags att ta fram målarstassen och kladda kladda ohhdet kommer bli så fint med vår nya servis i skåpet... ett krux bara... har ingen nyckel... kanske inte är optimalt att inte kunna låsa med småbarn som älskar att plocka ur skåp och leka med innehållet... Vad göra???

8 kommentarer:

Nicolinas boning sa...

Vilket snilledrag...för det kan vara rätt så tråkigt och ensamt att måla,måla,måla...:-)
Kan du inte sätta dit en hasp eller liknande istället,för det vore ju tråkigt om din fina servis inte klarade av små barnahänders något omilda hantering.
Jaa,du tog din son till dagis du...själv ska jag ta med mig min son till arbetsförmedlingen idag...vi är nämlilgen arbetslösa båda två...och mina flickor...men dom har flyttat härifrån i helgen så dom får klara sig själva just nu;-)
Kramar/Birgitta

MiaMaria sa...

Hej!

Tänk vad de kan de små liven....de borde ju lära sig att det inte går att bråka med mamma...men ack så fel man har....det ger sig aldrig. Det hör til att bråka med mamma tror jag.....

Kul att ta hem en vännina och ni kan måla tillsammans.....

Ha´en bra dag!
MiaMaria

Susanne sa...

Vilken bra idé! Önskar jag kunde ha en vän som gjorde likadant. Det är hopplöst när man själv ska göra såna grejer. Men ett par extra händer är suveränt. Tänkte också på hasp. Finns jättefina som ser ut som gamla haspar. Tror jag skulle bli jättesnyggt.
Sköt om dig!
Kram
//Susanne

Ann-Catrin / finthemma sa...

Vilket härlig ide med måleriet.. det kan vara rätt slitigt ochtrist att stå själv många gånger!

Tänk de små... alltid en kamp!!
Kram på dig A-C

Hemma på Landet sa...

Det låter som om det kommer att bli fina resultat av målandet. Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Jättebra idé. Då får ni både det gjort som ni vill göra och trevligt sällskap undertiden. Kanske något att ta efter. Du har ingen möjlighet att få tag på ett gammalt lås och byta med?

Kramar Ullis

me and alice sa...

Hej Linda!
Hi,hi så lilla Easton har hamnat i lite trotsålder. Ja varje ålder har sin charm. Spelar nog ingen roll vilken ålder de har. Tror trots ingår i alla åldrar.*fniss* Ibland i alla fall!
En hasp skulle vara fint. Om man inte vill sätta något sånt utanpå så kommer jag ihåg att vi hade någonting innanför vårt skåp när de var små. En slags barnsäkerhets spärr. Såna man kan skruva dit på knivlådor och så.
kramis Susanne

me and alice sa...

Jag igen! Vad mysigt det lät att måla tillsammans med en kompis!!
kramis