fredag 1 augusti 2008

Besviken

Idag tog vi en tur mot Ludvika och vi hoppades att få göra nga fynd. Vi har inte varit i Ludvika på Loppis tidigare men ja vad ska jag säga... kanske hittade vi inte ngt bra ställe för vi kom hem med ingenting och besvikelsen var stor... om ngn av er har ngt ställe att rekommendera i Ludvika gör gärna det men jag åker inte dit på måfå igen :-(

6 kommentarer:

me and alice sa...

Synd att ni inte gjorde några fynd. Trodde det skulle vara en bra loppis där. Har inte varit där själv. Då behöver man inte åka dit med andra ord!
Hoppas ni har det bra...
kramis Susanne

Hemma hos Klara... sa...

Men vad skoj! Hittade hit via Me and Alice. I ert fina gulliga hus har min syster och familj bott för inte så länge sedan (2001). Kände igen det direkt på bilden. Ni har fått det jättefint!!!

/Helena

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Linda!

Måste ju titta in och tacka för senast! Uppskattade eran hjälp sååå ska du veta, och tycker att det var så himla skoj att träffas! Gud vad gulliga ni var! :)

Tusen tack igen!

Jättekramar Hanna

Hemma hos Klara... sa...

Hej igen, ja världen är liten! Min syster heter inte Lena :) Jag träffar syrran om några dagar, ska berätta att jag hittat din blogg! Jag har nog lite bilder från ca 98-01 när dom bodde där om du är intresserad av att se hur det såg ut då?

Kram Helena

me and alice sa...

Hej Linda!
Visst har jag lådor! Vill hon ha en helt omålad? Det finns det också. Vi åker bort några dagar nu... Mailar dig när vi kommer hem igen!!
Kramis Susanne
ps. Vad kul att du fått kontakt med tidigare ägare av huset. spännande!

Anonym sa...

Hej!

jag bor i Ludvika och kan berätta att vi har loppis här på lördagar. Det är både på gammelgården och vid Hammarbacken.

Hoppas att du gör några fynd!

/ Anna