söndag 17 augusti 2008

En katt bland hermelinerna

Idag var det Auktion och jag var enormt laddad på morgonen :-)

När vi kom fram och började kika in utbudet kände jag mig lite besviken det var inget direkt som var så där ahhhh men efter ett tag och några vändor så började jag se mer saker och tänkte att det kunde bli en lyckad dag ändå.

Det visade sig snart att det kryllade av uppköpare från alla möjliga butiker och loppisar och de budar på precis allt... inte är det speciellt återhållna heller så vad gäller möbler o stolar så var det bara dömt att misslyckas fynda till ngt bra pris.

Fanns ett par stolar osv men som jag sa så vill jag ta mig hem och känna att det här var ett kap och det kunde inte om jag hade hängt på deras budgivning så jag satt tillbaka och tittade när de krigade mot varandra.
Jag ville ha ett par underbara ramar som en dam som har en loppis i Falun bjöd emot mig på så efteråt tänkte jag att jag frågar om jag kunde få köpa två av de 6 hon ropade in... jag skulle då få betala det pris hon tänkte ta i butik som visade sig vara mer för de två jag ville ha mot vad hon betalade för alla 6. Rätt eller fel??

Vad fick jag då med mig hem??


Jo hela 54 delar av denna fina Rörstrand servisInte vit utan lite creme färgad... inget jag tittat på direkt förut men ngt som jag föll för på plats.


Priset... 500 kr för alla dessa delar!!! Jag känner mig mkt nöjd :-)
De här glasen tyckte jag var super fina, de är nätta och klingar så fint 8 st fanns det bara men de skulle med mig hem

Priset för alla 8... 75 kr inte ett jätte fynd kanske men jag är väldigt nöjd!
Jag hade en super trevlig dag med svärmor som oxå fick med sig ett par saker hon siktat in sig på.

3 kommentarer:

Loppisliv sa...

Hejs svejs! Det var en mycket fin servis du fick med dig, så tidlöst vacker. Passar fint till alla dina vackra silverbestik också ju. Det är något jag letat efter nu i sommar när jag varit på mina loppisrundor, särkilt knivar o gafflar. För att kunna duka lite fint vid kalas och så. Ang mandelkvarnen har jag tyvärr inget tips...eller kanske ändå, du kan inte prova att sätta den på fönsterbrädan istället??? Ha det gott. Kramar Paula

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att du hittade några sakr i alla fall. Det är inte kul med alla uppköpare som är på plats. Blir ju lätt ockerpriser.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Susanne sa...

Jag tycker du fick jättefina saker med dig hem. Underbar servis. Åh dessa uppköpare. Blir skitsur när man märker efter ett par rop vart det bär hän. Tycker kärringen var sniken där ang. ramarna. Vi har en lokalloppis här i trakten som kyrkan driver. Där har de kanonbra priser. Gäller bara att hänga på låset när de öppnar varje lördag.
Ha en fin måndag.
Kram
//Susanne