onsdag 6 augusti 2008

Drömmar som framtiden...

Idag kom arkitekten hit och presenterade sitt förlag på hur vi skulle kunna bygga ut huset. Jag fullkomligt kastade mig över ritningarna så fort han öppnade akten. Vi satt längre och tittade på lite olika alternativ och jag behöver nog kolla fler ggr för att se och lägga märke till alla de olika detaljerna så att allt är som vi vill ha det.
Men vilket förslag det var!! wow jag såg mig själv gå in genom entrén och hur jag tog mig fram inne i huset och vad underbart fint jag skulle kunna göra. Jag började planera vart olika saker ska stå och jag måste säga att jag inte trott det kunde bli så här bra!
Sedan återstår det bara att skicka ritningen till olika byggfirmor för att se vad notan skulle kunna landa på.
Jag vet att vi inte kommer bygga än på ett tag men det är värt att vänta på :-)
Nu ska jag krama kudden och springa runt i vårt "nya" större hus i drömmarna för där kan jag ju bygga ut direkt :-)

3 kommentarer:

Susanne sa...

Gud så spännande! Såna nyheter innan sängdags gör ju att hårddisken går på högvarv hela natten. :-) Tack för titten hos mig. Tycker kaffekvarnen ska få vara röd ;-)
Må så gott!
Kram
//Susanne

a home far away sa...

Ahhh så spännande och det är klart att man ska kolla igenom ritningarna noga så att man får det som man vill:-

Ha en fin dag

Nicolinas boning sa...

Jag blir allt lite avis på den härliga tiden som du har framför dig...suck...förutsatt att du inte ska snickra själv förstås;-)
Det är hur spännande som helst när man är på väg hem från jobbet och kan knappt vänta med att komma innanför dörren för att se vad hantverkarna har utfört för stordåd just den dagen...
Tack för din kommentar hos mig som jag verkligen behövde just då!
Kramar/Birgitta