fredag 15 augusti 2008

Idag är ingen bra dag... känner mig som Blixten Mcqueen i Bilar... undrar när jag skrev på anställningskontraktet som husa och passuppa. Undrar var jag körde fel och hur jag hittar tillbaka till min motorväg.

Jag förlägger tankarna på annat håll ett tag för att pigga upp mig själv.

Funderar på att byta ut vårt köksbord, vi har ett vanligt bockbord.
Jag vill få in en gammal kökssoffa vi har köpt och jag tänker att om jag byter ut bordet vi har idag mot det runda gustvianska vi har som hör ihop med stolarna så blir det mer plats i köket och således borde det funka med soffan.


Arbetet med skåpet fortskrider... det tar lite tid att skrapa på sniderierna men snart är det dags att ta fram spackel och sandpapper...

Easton är hemma från dagis idag som han är på alla Fredagar så vi får se vad vi hittar på idag

3 kommentarer:

Mitt vita lantliv sa...

Men hejsan! Välkommen till blogg världen!
Allt bra?

Tycker det låter som en bra idé att byta bordet! de är ju så fina de där Gustavianska!

Ha det gott!

Daniel

linnea-maria sa...

Vilken bra liknelse! Så kan det gå när man har hamnat i småbarnsträsket man är städerska och passoppa, man skuggar barn som sprider leksaker omkring sig (plocka plocka). När jag var hemma med yngste sonen fick jag alltid städa, han hade förmåga att kladda och skräpa ner och medan jag torkade upp på ett ställe så passade han på att tippa ur legot på ett annat osv. Du frågade hur vi kunde veta när vårat hus var byggt (1880 var det). Jo det kom hem bypatrioter och byhistoriker med bilder och papper. Så jag vet vilka som ägde huset under 1900talet och Hur det har sett ut under tidens gång (ända från det var nytt). Folk har varit väldigt engagerade och kommenterat våran renovering. Men kolla med hembygdsföreningen, pastorsexpeditionen (de har ett fantastiskt arkiv), länsstyrelsen osv om inte annat kan de leda dig vidare. Snoka upp tidigare ägare som kanske vet något eller har bilder. Lycka till! /linnea-maria

Nicolinas boning sa...

Tack för awarden...det värmer alltid när man "berör" någon annan.
Hoppsan vad pretantiöst det där lät då...men jag tror att du vet hur jag menar:-)
Jag kan ju upplysa småbarnsmamman att det kommer inte att bli ett dugg mindre snärjigt när ungarna blir stora...suck...
Mina är i 20-årsåldern och har bott hemma över sommaren alla 3 och jag säger snart upp mig som passoppp och alltiallo här hemma!!!
Jag får skylla mig själv som inte sätter ner foten,men det går betydligt smidigare om jag gör det själv,annars blir det bara en massa suckar och tjafs och irritation.
Usch,vad gnällig jag var nu då!
På söndag åker äldsta dottern,på måndag skjutsar jag mellanbarnet så det blir bara jag,mannen och lillebror (20 år) kvar och han vill oxå flytta...snyft...men han har inget jobb än så han klarar inte eget boende rent ekonomiskt ännu.
Det är klart att du ska prova att byta bord,om det inte blir bra så är det ju bara att byta tillbaks igen:-)
Kramar/Birgitta