torsdag 14 augusti 2008

Award novis...

Jag fick en Award från Tyras Plejs idag, har aldrig fått ngn tidigare så jag vet inte hur man ska göra, läste mig till hur Tyra gjort så jag gör likadant.
Det som är lite smått scary är att jag hade tänkt skriva o fråga hur man delar ut en Award idag innan jag fick en själv.

Jag hade själv tänkt ge min award till http://www.tyrasplejs.blogspot.com/

Det finns inte många som kan skriva som hon gör, inläggen är välskrivna och en blandning av humor och en ärlig inblick i en familjs vardag. Du kanske ska satsa på att bli skribent av ngt slag. Härom kvällen när min man ville tala allvar om jobb osv hade jag Tyras blogg uppe för jag skulle precis läsa innan han kom och jag råkade läsa ett par rader och jag började skratta så tårarna rann. Kanske är det så att jag identifierar mig så mkt med din vardag att det är därför jag känner extra starkt för vad du skriver men jag vet att det är få som lyckas få läsare att känna det som om de är där och upplever det du skriver.

Fortsätt skriva som du gör din inlägg uppskattas enormt. TACK för att du får mig att se med humor på det som är jobbigt med att vara en småbarnsmamma!!

Hmm jaha jag vet inte sen om man nu ska skicka till sammanlagt 3 eller om man ens får skicka tillbaka en till den som gett en osv men jag kör så här:


Award 2: Vill jag ge till Susanne med http://www.meandalice.blogspot.com/ för att du alltid är så hjälpsam och för att du verkar vara en sån där härligt lugn människa som jag avundas då jag själv oftast är som en duracell kanin med andan i halsen Tack för att jag fått göra din bekantskap.

Award 3: Vill jag ge till Hanna med http://www.detstoragrahuset.blogspot.com/ Tack för din öppenhet och för att du delar med dig av tips och råd till lilla mig. Ser fram emot att vi sammarbetar lite bättre på nästa auktion :-) jag kör så ring och häng med.


Award 4: (eller 3 om den man skickar tillbaka inte räknas) Vill jag ge till Birgitta med http://www.nicolinasboning.blogspot.com/ för att hon verkar vara en jordnära fina människa med härlig humor. Tack för att du besöker mig och jag ser fram emot att lära känna dig ytterligare.


Keep Blogging

7 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.buzzscout.se/?mref=1949 Här får man alltså saker hemskickade, och sen behöver man bara skriva lite om hur man tyckte saken man fick hem var. är ju faktiskt helt gratis. Svårare än så är det inte. Och vem vill inte ha gratis saker ? Det är till för både tjejer och killar, och det finns en massa prylar att välja mellan, så börja du också :)

Mrs W sa...

vad är detta??ngn myskogrej??

me and alice sa...

Hej Linda!
Skickade nyss en kommentar. Men det stod något mysko om dublettfel! Har jag aldrig sett förut...Försöker igen!
Tack snälla goa du för utmärkelsen!
Vi pratade just om det i dag att vilka härliga tjejer vi lärt känna genom bloggen och loppisen!
Vet faktiskt inte hur man ser vem som är nr 1000?! Kanske kan man se det genom mailet man får från besöksräknaren!?
Vilken mysko kommentar!! Man undrar ju om det stämmer...
I vilket fall en stor kram till dig o din goa familj,,,
Natti,natti /Susanne

Ullis/Leva på landet sa...

Grattis till din utmärkelse. Alltid kul att få sin första. Du är väl värd den, så roligt att komma tillbaka och läsa. Du måste vara bra envis som försökte skrapa med den. Hoppas att det går bättre nu, *s*.

Kram Ullis

Leva som jag sa...

Grattis till din fina award!!
kram M

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hallå Linda!

Tusen tack för den! :D

Du det där är nog ett spam-mail av något slag... bara att ignorera... Har fått ett par gånger. Fast iofs, någon person ligger ju bakom, eftersom du har ordverifiering...

Önskar dig en härlig helg!
Kram Hanna

P.s Håller med Susanne om det hon skriver om vad man fått genom bloggarna!

Gårdsromantik sa...

Grattis till din fina award!

Du fixade ju uppdraget galant!

Måste kolla in Tyras blogg.

Kram Maud