onsdag 19 november 2008

Jag är nyförälskad

Nu ska ni få höra... Jag har förälskat mig!!
Jo ni hörde rätt... i en nymfparakit!













Bilden har jag lånat från www.nymfparakit.net

Jag gick in till Djurmagasinet när jag väntade på att lavendel o Romantik skulle öppna och jag fick för mig att jag skulle kolla in fåglarna.
Jessus vad många vackra fåglar det finns :-)
Den här filuren ser nästan precis ut som den på bilden och när jag gick fram till buren och gjorde lite pussljud så började han dansa och låta... han försökte härma mig sa tjejen som hjälpte mig med alla min frågor.
Han tittade mig i ögonen och det kändes som han gjorde alla trix han kunde för att han ville följa med mig hem... Behöver jag säga att jag blev såld direkt!!
Helt underbar!, jag sitter här och ler när jag tänker på den lille pajasen.
Jag skrev ett mess ögonabums till min man att honom VILL JAG HA!!!
Nu kan jag bara hålla tummarna för att min man går med på ytterligare ett av mina galna infall

11 kommentarer:

ängeln i vitt sa...

Hallojsan!

Ja herregud slå till vet ja :D Ja, om nu mannen är med på noterna. Jag hade en undelat en gång i tiden som hette Putte. Då jag kom från plugget blev det alltid ett herrans liv. Han visste att han skulle få komma ut ur buren och flaxa. Han kunde även prata. Min fråga till honom var alltid ... ska Putte gå ut? då nickade han och sa... Putte gå ut haha.

Jag är oxå förälskad. Japp, i din Deville. Skulle så gärna vilja ha en sån liten sötnos ( har alltid haft mellan stora hundar ) men inser att det är så mycket pengar. Jag menar att dom kostar ju mycket mera än andra raser.

Ha det gott
Kram / Carina

Mamma Linda sa...

Haha, jag förstår precis. De är superfina.. Min farmor & farfar hade en som var så mysig. Han dog i sorg när farmor gick bort :-(
Jag köpte en på djurmagasinet för ett x antal år sedan, de sa att det var en hanne men det var det inte! Den skrek som ett litet odjur mest hela tiden. Och det kan man ju förstå när jag kallde han för Stina!! Haha.
Lycka till, hoppas S är med på noterna ;-)
Kramiz Linda

Mamma Linda sa...

Jag sålde den till en kollega på min mammas jobb. Den var ju allt annat än tyst. Farmor och farfars var ju en riktig sångfågel :-) Sen hade vi en när jag bodde hemma hos mor & far, den snacka bara finska, haha. Tyvärr flög den ut och kom inte igen :-(
Kram Linda

PS På fredag får M veta!!!DS

Nicole sa...

Oj vilken liten sötnos du gått och blivit förälskad i. Inte kan du lämna honom i djuraffären heller =).
Så mycket fint pyssel du har på gång också!

Lilla huset på prärien sa...

Ha, ha, vad gulligt inlägg! Kär i en nympfparakit :) Jamen varför inte - spring o köp honom!! :)

Kram Jenny

annaslantliv sa...

Hej där, visst är det jobbigt när man är sådär impulsiv. Man tänkre bara på allt kul... som ett litet barn. Blir man vuxen någon gång?!?!

Adventskalender är jättejobbigt. Flickor är lätt men pojker... nej, håll dig till advent du. Min mamma började med en till Anton men så för varje år har hon bidragit mindre och mindre och iår inte alls. Snällt. Han vill ju ha en nu och nu är ju jag tvungen att hitta på saker. Flickor finns det så mycket bjäfs till men inte grabbar, det blir dyrt.

Kram Anna

MODERN COUNTRY sa...

Hihi, du hørs nesten likedan ut som meg!! Jeg kan fortelle at jeg selv har hatt en nymfeparakitt og de er det herligste selskap. Litt dominerende og krevende til tider, men de gir så utrolig mye kos og gøye timer tilbake. De kan bli veldig tamme og kan ape like godt som papegøyer. Min satt alltid på benet mitt og husket fram og tilbake. Jeg lo alltid så godt :)
Holder tomlene for at du lykkes i å overtale mannen i huset!

Og gulliga deg, takk for din hilsen i bloggen! Jeg undrer om du leser Engelsk bedre enn Norsk? Hvis det er tilfelle kanskje jeg burde bli flinkere til å oversette oftere til Engelsk. Men det er bare det at av og til orker jeg det rett og slett ikke. Håper du ikke har falt av nå da :))

Ha det så godt! Kram!!
Aina

Mamma Linda sa...

M hälsar och tackar så mycket. Han har ju sprungit som en tok och kikat på kommentarer *fniss*
Usch, jag börjar känna mig krasslig, har ont i kroppen (mer än vanligt)och känner mig olustig i halsen. M blev snuvig i näsan nu på kvällen :-( fy vart ska det här sluta.
Kram på er
Linda

Ullis/Leva på landet sa...

Den var ju verkligen gullig. Hoppas att mannen håller med. Den som längtar på något gott heter det ju. Jag vet precis hur det är när man har fullt upp. Har verkligen förståelse för att du inte hunnit få iväg vinsten. Kän ingen press. jag blir glad när den kommer spelar inte någon roll när.

Kram Ullis

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Härligt att bli kär! Att det sedan är en liten fågel är väl bara gulligt!
Du måste tala om hur det går sedan!
Kram
Marie

Anonym sa...

Vad härligt! Lycka till med nya kärleken! ;-) Jättefint inlägg.