lördag 1 november 2008

Bloggträff och nytt inköp

Nå bloggträffen... Innan träffen fick jag en massa avanmälningar pga sjukdom, jobb och glömska så som det såg ut skulle det inte komma nga. Jag och Linda Rommemys åkte ner ifall om ngn som inte meddelat att de ville komma skulle dyka upp. Vi väntade i 45 min, tog en kaffe och shitchattade men ingen kom så vi åkte hem till dom och jag hämtade med min kompressor och spikpistol som jag behövde.


Som några av er gissat så lägger vi in innertak. Länge velade vi hur vi skulle göra men eftersom det brädtaket som satt uppe inte är orginal trätaket så la vi in 120 mm bred pärlspont. Det kommer bli så vackert!!!.


Jag vet att ni väntar på bilder från målade timmerväggar, det tar längre tid med allt än vad man tror jag isloerar med Lin än och sen måste jag dammsuga av väggarna. Det krävs lite planering vad gäller målningen fetersom vi har köpt matt linoljefärg från Gysinge och då kan barnen inte vara här de första 5 torktimmarna när kemikalierna dunstar. Jag gjorde ett perfekt inköp när vi var på Gysinge Byggnadsvård.
Den här söta porslinslampan passar perfekt i vår hall som är otroligt liten och det är väldigt lågt i tak. Köpte en likadan som jag ska sätta upp i tvättstugan.

Ha nu en mysig vacker vinterdag här ska det fortsättas sättas upp tak :-) och i morgon ska vedboden färdigställas.

Kram Mrs W

9 kommentarer:

In my house sa...

Nämen oj vad dåligt, att ingen kom.... Fy fy... Bloggträff som hade vatt så kul!!!!
- Gillar lampan,,, och duu,,, nytt tak kommer att bli lika fint, plus att de ä ju kanon med lite extra isolering!!! Lilla hallen verkar väldigt mysig med en speciell form,,, vinklar och vrår gör ett helt hus tycker jag!!!

Ha de så gottit kram josse

Lady Stalker sa...

Bloggträff? Åh, det verkar kul, men vad konstigt att de inte dök upp.

Kul att titta in här dock! Fint hus ni har; det ska bli jättespännande att följa! Vi pärlspont är så vackert!

Lallis - liv och leverne sa...

Men vad synd att det blev sådant "bloggsvinn" :(

Men du; det ska bli riktigt kul att få se hur ni får det sedan där hemma. Det låter jättefint!
Kram Lallis

anna B sa...

Längtar att se hur det kommer bli! Kram Anna

Ullis/Leva på landet sa...

Så synd att det inte var någon som kunde komma. Trodde att det skulle bli en hel del. Så mycket jobb ni lägger ner, men ni kommer verkligen att få lön för mödan. Blir ju så fint.

Ha det bra!
Kram Ullis

Gårdsromantik sa...

Så tris med den där bloggsammankomsten!
Så vackert "valv" du har i hallen och taket och väggarna ser jag fram emot.

Kram Maud

Ann-Charlotte sa...

Ush va tråkigt..jag jag känner mig skyldig som fn. Jag ville såå gärna åka o göra något...ja du vet inte jobb. Men det blev att arbeta i stället suck. Det får bli nästa gång.
Kramisar
Ann-Charlotte
PS sååå fint det blir ;)

Huset på landet sa...

Här har det hänt mycket! Det kommer att bli jättefint med pärlsponten och de gammaldags lamporna är väldigt charmiga. En sån skulle jag kunna tänka mig i bykstugan också.
Va synd att det inte blev nån bloggträff, ni får försöka igen senare!

Ann-Charlotte sa...

Tjenixen! Du har en utmaning att hämta hos mig om du orkar ;)
Kramisar
Ann-Charlotte