tisdag 4 november 2008

Känner mig så hemsk

Nu ska ni få höra vad som hände igår...

Vi hade en lista med saker som skulle göras i går bla skulle vårt lilla förråd på Torpet tömmas. Förrådet ligger bakom grabbarnas garderog och taket där är inte isolerat och det gör att det drar med sig kyla in i killarnas rum på vintern. Vi ska alltså riva bort deras garderober och isolera taket och sen ha en fristående garderob i rummet istället.

Utrymmet är ganska smalt och litet och jag fattar inte hur vi fått plats med alla dessa saker... det vi trodde skulle gå på ett kick tog hela dagen.

I alla fall så bjöd farmor och farfar oss på lunch nere på broken dreams i stan. När jag steg in i lokalen tyckte jag det luktade stekt fläsk mmm gissa om jag blev besviken när det visade sig vara ngn Jambalja eller vad det heter... nog för att de alltid har god mat och en otroligt inbjudande och mättande salladsbuffé men mina smaklökar suktade efter det där salta fläsket som jag hade föreställt mig.
Vi satt väl där nere i ca 1,5 timme eller så sen var det dags att hämta storebror E på dagis så vi åkte raka vägen dit. När vi kom hem körde vi ner bilen på vår baksida för vi hade släpvagnen på coh skulle lasta den med saker vi skulle till soppstationen med. När jag ska öppna grinden så helt plötsligt möts jag av vår lille vavva kille Deville, han stog uppe på sakerna vi skulle slänga och jag får bara inte ihop hur han kan sitta där??? Då inser jag att han måste ha varit ute under den tiden vi har varit borta... UAHHHH han hade smitigt ut när vi gick och ingen av oss hade sett han! Tackar de högre makterna för att det inte var så kallt igår och för att han var så smart att hoppa upp och klurra ihop sig på ammningskudden som vi skulle slänga för när man väger ca 2 kilo och är så liten tar det inte lång tid att bli nerkyld
Nu kommer man kolla extra super noga att han ligger inne innan man ger sig av...

Lilla gubben... mammas pärla
8 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhhh tur att det slutade lyckligt..lilla gubben...
Du, om du beställer i vår webbutik och väljer postförskott så går paketet iväg idag, senast i morron..och ännu fortare får du det om du lämnar sms nummer..
Kram Anette

Ann-Charlotte sa...

Ja det är ju inte svårt att förstå att han lyckas gömma sig...jag skulle ju vara mer orolig om min Barley (Golden) skulle lyckas med samma sak hehehehe. I och för sig så är han samma färg som vårat golv så jag har ju trampat på honom ett antal gånger ;)
Tur att det gick bra med lillputten!
Kramisar
Ann-Charlotte

Loppisliv sa...

Nämen oj, vilken himla tur att allt gick bra ändå. En sån söt liten en. Usch ja man älskar ju sina djur som om de vore ens små barn. Kram på dig //Paula

Malin of the Moors sa...

Aaaaww, vilken söt vovve och vilken TUR att allt gick bra, trots rymningen! Vi har alltid haft jättestora hundar (schäfer, labbe, grand danois) så jag har aldrig haft problem att lägga märke till dom... ;-) 2 kilos hund.... Vi har en kattkille som väger 10... :-D

Kram Malin (Lottas svägerska)

Mamma Linda sa...

Men liten, gissar att han fick extra myket omsorg sen :-)
Kram på er.

PS jag gissar på 321 st kvistar DS

mia sa...

Slutet gott allting gott. Vilken sötnos!

O nej du är inte den första och säkerligen inte den sista. Men du har så rätt så. Kunde ju vara värre så jag bugar o bockar..

Kram!

Lady Stalker sa...

Oj, vad söt! Vilken tur att det inte var jättekallt ...

Krama sötnosen från mig med!

Petra C sa...

Oj. lilla gubben. Vilken tur att det gick bra.