onsdag 5 november 2008

Jag hoppas kunna börja med kvistlackningen i kväll... Lille W tror jag håller på att få tänder för det är ett ständigt missnöje och jag får inte så mkt gjort som jag önskar på dagarna.

Vi har ett litet utrymme bakom garderoben i killarnas rum
Så här ser det ut utifrån hallen
Hehe ja det var det vi tömde härom dagen... kan ni förstå att detta lilla utrymme kan ta en hel dag att tömma?? Ursäkta röran :-)

Taket här inne är inte isolerat så det blir riktigt kall luft som drar in i rummet via garderoben. Förra vintern frös vi som bara den och fick ha massor med täcken för att ens kunna sova där inne. Inte ett år till...


Här sliter vi bort garderoberna... ser ni det jag ser?? Ett fult klickgolv och under det ett vackert genuint trägolv! Frågan är ju då i vilket skick det är men det får man bara veta om man tittar efter :-) kliar i fingrarna att börja riva... håll igen, håll igenSå här reglas det upp och jag kan berätta att all isolering nu sitter uppe och taket har täckts av gipsskivor.
Tycker det blir en fin plats för att fixa till en lite sovalkov, tänkte klä hela utrymmet i råspont för det ska även upp på väggarna i resten av rummet. Vad tror ni om det?
Nej nu ska jag hämta krafter till att ge mig på kvistlackningen (stavas det så??)
Mys! på er alla där ute

5 kommentarer:

Paus i skärgården sa...

Vår minsting, nu 9 månader, fick sina första tänder för några veckor sedan och visst kan det vara besvärligt! Hoppas att det blir bättre snart!
Hälsningar, Päivi

Kallholmen sa...

Visst är det otroligt vad tid det kan ta fastän det är små utrymmen. Håller på att flytta grejer mellan garderober och vinden tror aldrig jag blir klar och då är det inga renovering och byggprojekt att tala om.
Lycka till med kvistlacken.
Carolina

Ullis/Leva på landet sa...

Vilket utrymme. Hoppas verkligen att det är ett fint trägolv under. Ska bli spännande att höra hur många kvistar du lackade.

Kram Ullis

Hanna & Hugo sa...

Det kommer bli sååå himla vackert. Förstår dig när du säger att man inte får något gjort Hugo har varit febrig i tre dgr så här har det inte hänt något alls. Första kvällen på länge som jag fått tid att kolla runt lite hos er andra
Kram Maria

Lallis - liv och leverne sa...

Det kommer att bli kalasbra:)
Kram Lallis