tisdag 25 november 2008

Målning och förkylning

Jag hann med att måla en del i alkoven igår bilder på det kommer nog förhoppningsvis senare i kväll. Det var inte helt lätt att få till det för lillebror var otroligt jobbig mot pappa så jag fick springa ner och hjälpa stackars slutkörde maken. När vi sen skulle lägga oss för natten vaknade lillebror och usch vad han lät... snorig, täppt och hes så det var nog det som var på gång i går.
Vill ge min käre man massor av uppskattning för att han ställer upp och kämpar med nätterna precis lika mkt som jag gör.
I natt är det min tur med lillebror *gäsp* uhhh samlar krafter och förbereder mig på en tuff natt med lite sömn... Ser fram emot en härlig tv kväll idag :-)

Kram på er där ute

6 kommentarer:

Mamma Linda sa...

Stackars lille plutt.
Varma kramar på er. Och ha en skön tv-kväll det är ni värd.
Var in till Majsan och kikade lite idag. Blev bara nån pytteliten grej får se vad det blir av det.
Kram Linda

Anna Drott sa...

Skönt att ni hinner med andra saker än bara "det vanliga". Det är inte alla som gör det.

Ser fram emot bilder, när du orkar och har tid!

Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Stackars liten. Är ju inte lätt när man blir liten och så förkyld. Det är ju bättre när de blir större men det är jobbigt då också.

Lycka till med målningen!

Ha det bra och sköt om dig!
Kram Ullis

Vit Spets sa...

Hej!
Tack för kommentaren... kul att Ni hinner andra saker ändå!

My Home ligger endast 1 tim bilväg ifrån mig :)

Ha det bra
//Siv

Hanna & Hugo sa...

Vad det händer saker, =) å lille Hubbe är ju super söt. När jag var liten hade vi en nymfparakit som hette Kickan hon var helt underbar. Så jag förstår din förälskelse... Hoppas du får en skön tv kväll & att hela familjen får sova lite i natt.
Kram Maria

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區