lördag 15 november 2008

Pralin

Oj vad det kändes lustigt att se sig själv i tidningen :-)
det kommer säkert ngn ny besökare in och tittar av nyfikenhet så jag vill passa på att hälsa dig välkommen till vårt lilla krypin!

5 kommentarer:

Solkatter och Dammråttor sa...

Hej...jättekul att läsa om dej i Pralin.Du kommer säkert att få en massa nya läsare, för man blir ju nyfiken på bloggen....jag har nog kikat in här tidigare, men kanske inte lämnat någon kommentar *skäms* =/
Du har verkligen en härlig blogg och ett underbart hus som ni håller på att renovera.Och vad i sliter....men det ger ju verkligen resultat.
Jag kommer tillbaka!
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram/Gunn

Lallis - liv och leverne sa...

Ja; gumman! Vad kuligt och självklart var det ok ju:) Bara kul att du tycker att min blogg är värd att nämna med länk. JÄttekul!
Kram till goa dig,
/Lallis

En Doft Av Lavendel sa...

Kul läsning i Pralin!!! Ser att ni också sliter som bara den med ert hus..men nog blir det bra allt, super!!!
De är kul att få följa er resa!

Ha de gott!
Kram / Benita

Anonym sa...

Läste idag om er renovering av huset. Vi har nyligen byggt ett timmerhus i grovt timmer, 10 tum. Eftersom timret är såpass grovt behövs ingen ytterligare isolering, varken ut- eller invändigt. Vi har i de flesta rummen låtit timret synas. Det har bilats även invändigt, slipats och behandlats med produkter från Norsk Trepleie, produkter som förhindrar att träet mörknar och gulnar. Det är heller inga problem att få gammalt mörkt trä att bli ljust och se ut som nysågat igen och man slipper använda täckande färger. Om ni ff har timmerväggar kvar att göra något åt, varför inte prova det här. Det är en storsäljare i Norge med alla deras hytter. Återförsäljare finns i Ludvika, Jörgen Sjöberg, tel 070-2158706.

Mrs W sa...

Hej Anonym!!! Tack för tipset!! ska kika på vad det är för nga produkter!