onsdag 15 oktober 2008

Stiltje och Jobb på G

Just nu står det lite still, älsklinge jobbar järnet och det blir inte så mkt tid över för att fixa hemma vilket för en sån som mig är enormt svårt att lära mig leva med :-)
men jag har ett jobb på G :-) jag kommer att jobba 5 timmar 2 dagar i veckan och det känns som en befrielse att komma ut och träffa människor och få göra ngt annat än att städa och fixa och dona med barn.
Även om jag älskar min familj och mina barn så har jag svårt att leva utan den stimulans som det ger att föra en konversation med andra människor och det gör att jag känner att livet står still eller sniglar sig fram.
Därför tror jag att det kommer bli super att få två dagar där jag får känna mig som ngt mer än Mamma.
Alla är friska och glada här hemma och idag ska vi mysa framför tv:n med lite Grey´s och Oskyldigt dömd
Ha det bra i höstmörkret!!

2 kommentarer:

Huset på landet sa...

Hallå där! Va härligt med stockväggar bakom skivorna! Men mycket jobb, och samma här, man vill ju att det ska gå mycket snabbare...
Va kul att du ska få vara ut och "lufta dig" ett par dagar i veckan. Själv jobbar jag hela tiden med nätbutiken så därför känns det inte enformigt att vara hemma med lillisen. Gör så gott med lite ombyte!

Mamma Linda sa...

Grattis till jobbet :-)
Magnus hälsar och tackar för presenten vi fick.
Visst är det trist när står still, men det hör till. Själv hann jag med att grunda soffan igår. Hoppas jag kan måla den idag :-D Men jag var ju hos "farfar" igår så jag kanske ska ta det lungt! HAHAHAHA, som om man skulle kunna det ;)
Kram på dig
Linda