onsdag 1 oktober 2008

Hmm

Jag undrar... jag satt nyss och tittade upp i trätaket och undrade, är detta orginal taket?? tycker det är så nya spik i brädorna... kanske skulle våga ta ner en av dessa brädor för att kolla om det finns ngt annat under... vad tror ni??

16 kommentarer:

Mamma Linda sa...

Hej Gumman.
Vad du sliter.
Jag undrar, hur kommer det se ut när ni river väggen mellan kök o vardagsrum. Du måste väl ha samma takhöjd i båda rummen? Det är ju inte heller lika tak i kök och vardagsrum. Hur kommer det bli att se ut? Det spelar kanske inte så stor roll när det är vitmålat. Men tänk på takhöjden.
Jag har slitit idag med projektet, och det känns i kroppen nu :-( men det blir så bra. Idag kallade Magnus mig för Linda 2??? Öhh, vad menar han med det. Har han träffat en annan kanske så nu är man en 2:a?
Nej, han menar så klart att jag också fått pippi på det vita. och nu ska det målas. Tihi. Men så är det ju inte egentligen, det är bara så att det aldrig har blivit av tidigare. Men nu har du kommit in i mitt liv och gett mig inspiritation och mod! att ta tag i saker :-) Haha. Tack ska du ha min vän.
Kram på dig
Linda

Ps Usch Agnes blev så hes här på kvällen så jag vet inte vad, känner på mig att det blir en lång natt. Kan inte lägga henne på rygg för då hostar hon så hemskt DS

me and alice sa...

Hej Linda!!
Blir toppen snyggt med det där taket!!
Kramis Susanne

Lillstuga sa...

ojoj vad du sliter!! jag tror inte att du kan hålla dig!! Du kommer att ta bort en bräda och titta! Annars skulle jag nog måla det befintliga taket. Hur ni än gör kommer det att bli så fint!
Kram Anna

Petra C sa...

Jag gissar på att du kommer ta ner en bräda och kika efter... :)

Hwita Villan sa...

Vad spännande med taket! JAg har tyvrr inga kloka tankar kring det, men det r ju alltis spännande när man vågar...

Kram M

Susanne sa...

Här hemma har man idétorka samt kraftig motivationsbrist och hos er lyser flitens lampa. Vilket jobb ni gör. Det är alltid kul när man börjar lätta på diverse lager i sitt gamla hus. Vi har hittat mycket intressanta överspikade/övermålade saker.
Taket blir så snyggt!
Kram
//Susanne

IRINI sa...

Hihi :-) ja varför sluta leta när an börjat hehe...Apropå dans, hallå, du GÅR JU NER av att dansa ju ;-)

Anonym sa...

Hej! jag skulle riva ner brädorna,jag gjorde det i stugan, Och där fanns världens finaste pärlspont! så riv gärnet tjejen!

lycka till!

Kram

Leva som jag sa...

Tycker du skall kolla!!
Ha en fin helg
kramar M

Ann-Charlotte sa...

Ja riva eller inte riva that is the question. Brorsan skulle också riva sitt innan han målade det men det visade sig vara så himla mycket spik i det att det inte gick det förstörde underlaget när han försökte. Det va bara att spika tillbaka o måla men det vart ju underbart fint när han gjorde det.
Kramisar gumman I missed you ;0)
Ann-Charlotte

Stämningsfullt sa...

Spännande! testa försiktigt med att ta ner en då :)
Kram!

Ullis/Leva på landet sa...

Du skaffar dig vekligen jobb du, *s*. Har du provat att ta ner någon än? Nu blir jag nyfiken.

Ha en riktigt skön helg och sköt om dig!
Kramar Ullis

In my house sa...

Tack tack, för allt snällt som du skriver.... =)

JAG TYCKER VERKLIGEN att ni ska BEHÅLLA de gamla trätaket.... Vi hade exakt samma dilemma i köket,,, skulle satt upp "nytt trätak" men så hittade vi de gamla under,,, och det blir ju liksom dubbel jobb att sätta upp en sak som redan finns... Och det gamla äkta är ju alltid roligare....

Kramar j

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Vad snyggt med gammalt trätak. Bloggträffen, ska man anmäla sig hos dig eller? Kram Pirre

Heidi - mitt vita hem sa...

Hej
Tack för titten hos mig.
Jag hade nog tjuvkikat bakom en bräda för att se vad som döljer sig. Blir nog kanon när det är färdigt.
Kram Heidi

Huset på landet sa...

Har ett trätak kommit mot, så finns det kanske inget under, men det går ju alltid att kolla =). Då min mamma renoverade behöll hon ett sånt tak i ett rum och målaren han var helt chockad över att hon lät ett sånt tak sitta kvar, men det blev riktigt bra! Men vill man ha ett trätak som är jämnt och enklare att måla, så är det ju behändigt med panel.