onsdag 8 oktober 2008

Lerdamm och Hyper energiska barn

Jag har försökt att försiktigt ta bort leran på väggarna utan att spärra av för när man bor på 86 kvm och vardagsrummet utgör 18 av dessa är man lätt beroende av ytan men som det dammar uhhh så på Söndag kommer vi få hjälp med grabbarna och råköra hela dagen för att bli klara.
Jag fick tipset av en byggnadsvårdskille att fylla de hålrum som blir med mossa eller lin innan vi målar för isoleringensskull. Längtar tills allt är klart och vår absoluta deadline är i början av dec men det ska banne mig gå fortare än så!!

E är inne i en fas som knäcker mig... han går på högvarv konstant och skriker och tjoar och tjimmar. Det ska kastas saker och gud vet vad. Ett par timmar med honom och jag känner mig redo att lägga in mig på beckonberga... Hjälp!, ska det vara så här? Inte nog med att man ska upp på nätter med den lille och han ska matas och allt sen ska man dessutom orka med att springa runt som en tok hela dagen.

Tjatandet är oxå sååå enerverande... jag vill ha det jag vill ha datt uahhhhhhhhhhh när ska det ta slut!!!!!!!

Ska försöka sätta mig ner i soffan och få se på Greys Anatomy ikväll och hoppas kunna varva ner inför ännu en dag.
Älskar 5:an den kanalen sänder alla mina serier finns inget bättre än alla dessa serier :-)

8 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Låter som om sonen kommit in i en mindra kul period. Det är ju tur att det är övergående, *s*. Låter inte kul med allt dam som blir med det jobb du gör. fördelen är ju att man måste storstäda sedan, hihi.

Kram Ullis

Ann-Charlotte sa...

Ja du gumman man tror inte att det blir bättre men det blir det ;0)
Tänk bara va fint det ska bli när det blir klart. Krama om den lille nu. Här är en sak som jag alltid brukar tänka på när jag är som mest frustrerad på gnällandet...My worst day is sombody elses Dream day.

Kramisar
Ann-Charlotte

me and alice sa...

Hej Linda!!
Oj oj vad snyggt det kommer bli!!!
Vad ni sliter och kämpar...
Hi,hi se det som ett friskhetstecken med barnens all energi, hi,hi...
kram Susanne

Petra C sa...

Jag blir så imponerad av din ork!
Och barnens perioder går ju över... Och så kommer det nya, som går över och så går det runt. Jag har en 04 och en 07:a själv att tampas med så jag vet att det kan vara tufft. Tur att de små älsklingarna faktiskt är små älsklingar ibland också. :)

Hanna & Hugo sa...

Tänk Grey´s A var det jag tänkte se igår oxå men inte då :) Lilleman hade andra tankar.
Ja ja fick gosa med honom istället.
Vad ni jobbar och sliter, så duktiga. Väntar med spänning på att se hur det blir. :) KRAM

janssonska sa...

Förstår dig precis, har en liten tjej som är född 060606 :-)
Inte alltid så lätt, men jag kan ju bara tänka mig hur det skulle vara att ha en till!
Hoppas ju iof på en till ganska snart :-)

Mvh
Hanna

Malin of the Moors sa...

Hej Linda!
Första gången jag lägger in en kommentar hos dig men jag har varit trogen läsare ända sen min svägerska Lotta (http://anotefromar.blogspot.com/) tipsade mig om din mysiga blogg! :-)
Kan inte annat än fnissa när du berättar om dina barns beteende, det känns som om jag hade det så alldeles nyss... Det är 2 år mellan mina barn med och det var precis lika i vårt hus när man hade en spädis och en 2-åring... ;-) Det blir bättre, rätt snabbt faktiskt. Nu är mina 5 & 7 så nu saknar man bäbistiden istället. Aldrig är man nöjd! :-)
Angående byggdammet, det blir bättre med det med... Vi har bytt fönster i hela kåken nu i höst, det är spån och isolering ÖVERALLT! Men det blir såååå fint i slutändan... :-)
Sköt om dig!
Kram Malin

Lillstuga sa...

Det kommer att bli så fint när det blir klart!!
Är lite avis på din energi fast det är lite jobbigt. Jag har helt tappat energin att göra något men det kommer väl tillbaka hoppas jag.
Kram Anna