torsdag 8 januari 2009

Bära barn

Jaha... inte ett dyft gjort... jag vet inte vad det är men lillebror är inte nöjd mer än max ett par minuter i sträck. Det tom värker i armarna efter ett ständigt bärande idag! uhhh.
Tur att Mr W kommer hem snart för jag är redo att gömma mig i garderoben eller ngt

5 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Det är prioder som är jobbiga. Tur att det är övergående. Hoppas att du fick lite tid för dig sjålv att pyssla och dona sedan då.

Kram Ullis

Petra C sa...

Åh, så jag känner igen känslan att vilja gömma sig i tvättstugan, eller på toaletten, eller i garderoben... eller någonstans :)

Mamma Linda sa...

Åhh, lilla gumman. Såna dagar är jobbiga. Hoppas du fick lite avlastning när Mr W kom hem.

Kram på dig
Linda

Paus i skärgården sa...

Hej! Jag kan rekommendera en bärsjal eller motsvarande. Då har man händerna fria och barnet är oftast nöjd. Jag har en modell just nu där barnet sitter på ryggen.
Hälsningar, Päivi

Anonym sa...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片