måndag 11 maj 2009

Vår & Trädgård

Det är underbart med våren... man ser allt vakna till liv och livet känns genast lite lättare.
Visst är det mkt jobb i trädgården men det är oxå ganska avkopplande.

Vårt körsbärsträd är som vackrast under våren
Här är den lilla Humlen jag satt, fick höra igår att när det väl kommer igång
växer Humle runt 17 cm per dygn? Jessus

Det kommer göra sig riktigt bra mot den här väggen.Har hunnit med att kanta runt vår rabarber nu ser det mkt bättre ut.Jag har frö sått lite örter... vi får se hur det blir


Rabatten hann jag klart med!!! Jippi! Det ser inte mkt ut för världen nu väntar ivrigt på att se hur det kommer bli. Jag var till Bäsna trädgårdar och där hittade jag min ros. Karen Blixten heter den och ser ut att vara en i min typ. Även Humlen hittade jag här. Däremot var vi lite tidiga när det gällde övriga växter så det blev ett besök till Bergplant istället.Där fick jag jättebra hjälp och jag hittade en del av det jag sökte.

Brudslöja, Riddarsporre, Mose brinnande buske, Julros, Iris, Stjärnflocka och mossflox har jag hunnit plantera behöver jag säga att de flesta är vita :-)


Lavendel och Löjtnandshjärta ska jag inhandla snart sen kommer jag nog ge mig för i år.
Här är en bild på vårt lilla äppelträd Rödluvan vi satte förra året.
Snart ska jag till jobbet... önskar man kunde vara hemma och mysa.

5 kommentarer:

Ann-Charlotte sa...

Ja det ska bli super roligt!!! Vi pratade ju om att skaffa höns när vi satt i Bäsna ;)
Kramisar
Ann-Charlotte

Ullis/Leva på landet sa...

Så mycket du har hunnit fixa med ute. Här händer det ingenting. skulle gärna vilja åka till Bäsna men har inte kommit mig för att ta mig dit än.

Kram Ullis

Atelje Annorlunda sa...

Vad mycket du fått gjort och planterat. Humle är jättefint men min växer då inte så mycket alls.

Kram Åsa

Atelje Annorlunda sa...

Hej!

Tänkte du skulle få lite hjälp av en som inte är så haj på data. Har själv vissa problem som jag inte löst än.

Hursomhelst har jag kikat på dina bilder och det fungerar ju att klicka på bilden men den är liten.

Om man tittar på din "större bild" och högerklickar, sen går in på egenskaper, så ser man att du förminskat bilden till 400 x 267 bildpunkter. Jag har valt i mitt senaste inlägg 1000 x 602 bildpunkter. I vanliga fall väljer jag 800 x 602. Eftersom jag gjorde ett collage denna gång så ville jag att man ska kunna se bättre. Men det tar ju mera utrymme förståss.

Hoppas du blev nåt klokare på detta. Men det är alltid trevligt när man kan klicka upp och se större bilder. I alla fall på vissa. Dina bilder ser jättefina ut. Det är så roligt med en ny kamera. Hade tänkt köpa en lika som dej men den finns inte längre.
Kram Åsa

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品